Ontmoet ons team

Merijn de Boer

Directeur

Merijn richtte zijn eerste bedrijf op na de studie Communicatie & Bestuurskunde. Na het runnen van een eigen tekstbureau schreef hij vier boeken, richtte een gamestudio op en werkte bij Softonic in Barcelona. Deze baan als senior redacteur combineerde hij met consultancy op het gebied van marketing, mobiele technologie en redactionele formules.

Terug in Nederland combineerde Merijn zijn passie voor gamedesign met het helpen groeien en professionaliseren van NGO’s. Naast zijn werk bij Indietopia adviseert Merijn (meestal) stichtingen over innovatie en online marketing.

Van gesprekken met klanten tot het schrijven van subsidieplannen en het inrichten van museumopstellingen, Merijn zorgt ervoor dat het team van Indietopia altijd interessante projecten heeft om hun tanden in te zetten.

Kristiyan Petrov

Project Manager

Tijdens zijn stage ‘business intelligence’ bij Indietopia, werkte Kristiyan aan Google Ads en het maken van bedrijfssjablonen en een nieuwe website. Zijn vaardigheden bleken zo indrukwekkend dat hij sindsdien deel uitmaakt van ons team als junior projectmanager. Met een 360-camera maakte hij de meeste opnamen voor het spel ‘Word een virtuele Groninger’ en hij is verantwoordelijk voor het maken van 3D-scans van kerken. Kris gebruikt zijn technische vaardigheden voor allerlei projecten en hij houdt ervan om stagiairs te coachen bij het toepassen en verbeteren van hun vaardigheden. Hij werkte ook als projectmanager mee aan de creatie van ‘Arranged Realism‘ en ‘Ede Staal: mijn Groningen – mien Grunnen‘.

Hedwig Hibma

PR & Communicatie

Creatieve tekstschrijver, ervaren in het schrijven van concert- en albumrecensies, SEO-teksten en posts op sociale media over reizen. Leert snel en houdt van het oplossen van problemen. Bij Indietopia houdt Hedwig zich bezig met marketing, evenementen, PR, social media, content voor de website en Google Ads.

Gerda van Til

Administratie & HR

Gerda is breed opgeleid in Communicatie & Voorlichting en HRM. Ze is een fervent reiziger die houdt van stedentrips en rondreizen. Bij Indietopia ondersteunt ze het team op het gebied van administratie en personeel.

Justin Krogman

Junior Developer

Justin is een kritische denker, verhalenverteller en creatieve probleemoplosser met ervaring in game- en levelontwerp voor serious- en entertainmentgames en in het vliegen met een drone voor het maken van fotogrammetriescans. Hij heeft zijn bachelor behaald in Communication and Multimedia Design met als hoofdvak Game Design. Na zijn stage bij Indietopia werd hij aangenomen als Junior Developer. Zijn huidige werk draait om het ontwerpen en ontwikkelen van digitale producten voor klanten, terwijl hij ook stagiaires coacht om hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het succesvol afronden van hun projecten en opdrachten.

Mendel Bouman

Oprichter en ambassadeur

Mendel begon als systeem/server-/netwerkbeheerder. Na zijn werk als projectmanager bij Bombardier voor ProRail, werkte hij bij Electronic Arts in Keulen. Sinds 2006 is hij actief in de game-industrie. Mendel werkte mee aan ‘Triple A’-projecten als Harry Potter en FIFA, evenals vele succesvolle Indiegames.

In 2014 richtte hij Indietopia op, om met zijn kennis jonge ondernemers in Noord-Nederland te ondersteunen. Dit was een stevige basis voor de Indietopia Accelerator. In maart 2020 verliet Mendel ons team, maar hij blijft ambassadeur en is actief als coach voor gameontwikkelaars.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!