Game companies

FitGaaf

FitGaaf! ondersteunt kinderen en ouders/verzorgers bij het realiseren en behouden van een gezonde leefstijl. Door gezonde keuzes (eten, bewegen en slapen) te belonen en gezond gedrag en handelen leuk te maken. FitGaaf! biedt diverse (on- en offline) tools waarin gamificatie een essentiële rol speelt.

Kijk op de website van Fitgaaf!

Himbel Studio

Himbel is een startup gamestudio die zich richt op een bewegingsrevalidatiespel voor virtual reality dat lichaamsbeweging leuk moet maken voor patiënten. Het product genereert kwalitatieve gegevens die gebruikt kunnen worden door fysiotherapeuten.

Excalisoft

Excalisoft is in 2009 opgericht om de ambities van oprichters Johan en Robin te verwezenlijken: games maken.

Dit team nam deel aan ons Accelerator-programma met hun zijwaarts scrollende actie-avonturenspel Pilot Perils, dat zich afspeelt in een steampunkwereld vol drijvende eilanden en exotische stoommachines. Indietopia helpt Excalisoft met de Android en Nintendo Switch ports voor hun game.

Emagica

Emagica maakt originele, op maat gemaakte muziek en geluiden voor je video en/of videogame. Projecten waarvoor ze hebben gewerkt zijn onder andere het componeren en maken van muziek voor de iOS-game Chasing Pumpkins en het maken van muziek en audio voor Pulstar.

Contact: Emagica.net

Indietopia games

Uitgever die graag samenwerkt met onafhankelijke ontwikkelaars om nieuwe en frisse spellen op de entertainmentmarkt te brengen. Zij zorgen voor de expertise en de middelen. Indietopia is een hub, uitgever en accelerator voor gamebedrijven.

Human Approved Productions

Human Approved Productions richt zich op het toegankelijk en aantrekkelijk maken van complexe materie voor een groot publiek. Het bedrijf ontwikkelt twee producten: interactieve stadsgids CityBuddy en feestkaartspel TesoBaB (The Epic Story of Blank & Blank).

Contact Human Approved Productions.

Aether Void

Aether Void is een pen-en-papier rollenspel zoals Dungeons & Dragons. In deze unieke RPG maken verschillende genres zoals fantasy, steampunk en sci-fi allemaal deel uit van één universum.

Contact: Aethervoid.com

Fringe Planet

Fringe Planet begon vorm te krijgen nadat ontwikkelaar Nic Rutherford experimenteerde met een voxel landschap en multi-layer pathfinding. Deze survival sandbox simulator game, in dezelfde trant als RimWorld en Dwarf Fortress, speelt zich af in een door Lovecraft geïnspireerd universum waar waanzin net zo dichtbij is als de dood.

Dit team heeft deelgenomen aan ons Accelerator-programma.

Contact: Fringe Planet

Blue Falcon

Blue Falcon is een pen-en-papier Role Playing Game-ontwikkelaar die werkt aan een Science Fiction-spel genaamd The Coalition. Hun teamleden hebben verschillende achtergronden, variërend van wetenschap tot kunst.

Contact: Blue Falcon

Polygon Interactive

Polygon Interactive is opgericht in de zomer van 2013. Ze zijn gespecialiseerd in entertainment en serious games en richten zich op het creëren van innovatie en creativiteit in hun games. Enkele voorbeelden zijn Yarr the Game en Powerchamp.

Klippa

Klippa App B.V. staat voor een wereld zonder papieren bonnetjes; het is een gratis assistent voor digitale bonnetjes. Met Klippa raak je nooit meer een bonnetje kwijt, krijg je een duidelijk overzicht van je uitgaven en heb je eenvoudig toegang via de cloud. Probeer de Klippa app en bekijk hun website.

Contact: Klippa.com

Spaghetti Games

Vijf studenten van Video Game Design en Development vormen samen gamebedrijf Spaghetti Games. Ze werken zo veel mogelijk ideeën en prototypes uit en kijken welke het beste werken. Ze ontwikkelden de meditatieve terrariumbouwgame TerraGardens.

Dit team nam deel aan ons Accelerator-programma.

Tweetal Studios

Gamebedrijf Tweetal Studios werkt aan Crimson Resonance, een meeslepende verhalende ervaring. Het duo gebruikt invloeden van hun favoriete games zoals Rayman 2, Machinarium, Maplestory en FlyFF, Kirby en Wario. Tweetal Studios won de Best Audio Award op Reboot Develop Conference 2019.

Dit team nam deel aan ons Accelerator programma.

Broken Bag Games

Broken Bag Games is een startup voor het ontwikkelen en uitgeven van games van een student met een kapotte tas. BBG heeft een zeer ambitieus doel om binnen twee maanden een top-down strategiespel te publiceren in de Nintendo Switch Store.

Contact: Broken Bag

Former game companies

Lunosis

Lunosis staat voor schone spelontwikkeling. Professioneel problemen oplossen is hun vak. Bugs en fouten worden gevonden en vernietigd.

Mannen in de ruimte

Bureau voor architectuur en ruimtelijke ordening, gevestigd in Groningen en Amsterdam. Ze ontwerpen met een persoonlijke benadering en een sterke focus op duurzaamheid.

Omega North Games

Omega North Games wil iets simpels voor hun studio: innovatie en creativiteit tonen. Of het nu gaat om een eenvoudige game voor smartphones of een serieuze game met augmented reality.

Properly decent

Properly Decent is een indie game ontwikkelingsstudio die zich richt op het maken van solide, verslavende games voor sexy mensen. Maar ja, zijn we dat niet allemaal?

SmartArt Game Studio

Kwaliteit verbeteren door te focussen op het combineren van favoriete spelmechanieken, AI met karakter en strakke graphics. Slimheid brengen in de kunst van het spellen maken.

Contact: SmartArt Game Studio

Studio Bleep

Serieus plezier maken sinds 2013. Dit creatieve bedrijf is opgericht met een sterke focus op unieke visuals en toegepaste/serieuze games.

Contact: Studio Bleep

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!