Onze diensten

Coaching

Het starten van een bedrijf kan spannend zijn. Als je het lef hebt is dat geweldig, maar… wat is de volgende stap? Indietopia streeft ernaar om je te helpen een zelfvoorzienende professionele studio te worden met een beetje hulp van ons en van jezelf. Onze business coaches (juridisch, fiscaal, communicatie, marketing) staan klaar om je te helpen.

Evenementen

Indietopia (co-)host en (co-)organiseert evenementen. Niet alleen interne bijeenkomsten op het gebied van netwerken, kennisdeling en bedrijfsontwikkeling, maar ook diverse openbare evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Netwerken

Indietopia stond zowel in de Nederlandse vakpers (Control Online) als in de reguliere landelijke media (NU.nl).

We hebben een sterk zakelijk netwerk, waardoor potentiële zakenpartners en klanten de ontwikkelaars van Indietopia gemakkelijk kunnen vinden om te werken aan innovatieve en digitale projecten.

Uitgeven

Indietopia heeft een in-house uitgeverij met expertise in het lanceren van games op Steam. Als jouw spel het in zich heeft om een mooi Indie-juweeltje te worden, dan weten wij dus hoe we het naar buiten kunnen brengen. Deze spellen zijn door Indietopia uitgegeven:

Werk samen met Indietopia

Neem contact met ons op

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!