Serious games

Wat is een serious game?

Ben je op zoek naar innovatie? Wil je met je bedrijf opvallen ten opzichte van je concurrenten? De professionele deelnemers van onze Accelerator verwezenlijken dit door een serious game voor je te ontwikkelen. Een aantal voorbeelden van wat serious games kunnen bijdragen aan je bedrijf:

  • Automatiseren van werkprocessen en ze leuker maken;
  • Je personeel trainen op een nieuwe en motiverende manier;
  • Consumenten kunnen in een virtuele omgeving met je producten of diensten kennismaken, wat ervoor zorgt dat hun vertrouwen toeneemt;
  • De kennis van je gebruikers neemt toe door ze op speelse wijze je ontstaansgeschiedenis te tonen;
  • Gamification: je producten of diensten tonen in een stimulerende virtuele omgeving;

Indietopia’s Accelerator programma biedt startups professioneel mentorschap gedurende een jaar, ondersteuning bij monetariseringsstrategieën, marketing en meer. “The accelerator is powered by VentureLab North“.

De Indietopia Accelerator organiseert workshops en seminars door gerenommeerde ontwikkelaars en pitch-sessies die het netwerken vergemakkelijken. Als je wilt samenwerken met onze gemotiveerde professionals om een serious game te ontwikkelen, neem dan contact met ons op of bezoek een van onze pitch-sessies. Deze sessies worden tijdens het Accelerator jaar op drie momenten georganiseerd. Meer informatie kun je opvragen via accelerator@indietopia.org.

We zien je graag terug bij Indietopia!

Branded games 2.0 – Niet alleen een game met een logo maar zoveel meer. Indietopia weet hoe je met plezier als startpunt een game bij een zo groot mogelijk publiek brengt.

Regionale impuls  Ondersteunt de regionale economie door het creëren van werkgelegenheid en kennisdeling.

Kwaliteit powered by VentureLab North  We zijn “powered by VentureLab North” ; de meest ambitieuze zakelijke accelerator voor startups en bestaande bedrijven in Noord Nederland.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!