Wie is wie?

Indietopia heeft een klein kernteam. Voor grote projecten beschikken we over een netwerk van specialisten, van gameontwikkelaars tot appbouwers en 2D/  3D artiesten. Zo koppelen we het juiste team aan de juiste klus.

 

Maak een afspraak

kernteam

Merijn de Boer, directeur

Na het runnen van een eigen tekstbureau schreef Merijn vier boeken, richtte een gamestudio op, werkte bij Softonic in Barcelona en produceerde de concertserie ‘NNO speelt Games’. Van gesprekken met klanten tot het schrijven van subsidieplannen en het bedenken van innovatieve displays voor musea, Merijn zorgt ervoor dat het team van Indietopia altijd interessante projecten heeft om hun tanden in te zetten.

 

Kristiyan Petrov, project manager

Tijdens zijn stage ‘business intelligence’ maakte Kris zichzelf onmisbaar, waardoor hij sindsdien deel uitmaakt van ons team. Kris gebruikt zijn technische vaardigheden voor allerlei projecten, van het maken van drone foto’s tot 3D-scans. Hij coacht stagiairs bij het toepassen en verbeteren van hun vaardigheden. Hij werkte ook als projectmanager mee aan de creatie van ‘Arranged Realism‘ en ‘Ede Staal: mijn Groningen – mien Grunnen‘.

 

Hedwig Hibma, pr & communicatie

Creatieve tekstschrijver, ervaren in het schrijven van concert- en albumrecensies, SEO-teksten en posts op sociale media over reizen. Leert snel en houdt van het oplossen van problemen. Bij Indietopia houdt Hedwig zich bezig met communicatie, evenementen, PR, social media, content voor de website en Google Ads. Ook voor het maken van een nieuwe website draait zij haar hand niet om. Fan van Canva.

 

Gerda van Til, administratie en HR

Gerda is breed opgeleid in Communicatie & Voorlichting en HRM. Ze is een fervent reiziger die houdt van stedentrips en rondreizen. Bij Indietopia ondersteunt ze het team op het gebied van administratie en personeel.

 

 

Start een project

ons team staat voor je klaar
Neem contact op